Strijhoeve

Natuur Verwerkt

Herken je dit?                                                            

Iemand verliezen is hard. Je vraagt jezelf af, hoe kom ik mijn rouwtijd door. 
Rouwen is gevoelens verwerken en durven uiten. Rouwen is soms ook afleiding zoeken en dan weer doorgaan met je leven. Een leven alleen zonder degene die overleden is.  Hoe je dit doorloopt  heeft vaak te maken met wie je bent en hoe je in het leven staat. Hoe je relatie is en was met je dierbare. Hoe je leefomstandigheden zijn.  
Gevoelens gedurende je rouw tijd kunnen overweldigend zijn van teder, wanhoop naar woede op alles en iedereen en pijn. Ook kun je erdoor lichamelijke klachten krijgen. Maar soms ook heel fijne gevoelens van je gedragen voelen door de omgeving of gevoelens van liefde. Soms heb je steun aan je gedachten maar ze kunnen je ook in de weg zitten.. 

Wat  bieden wij?

Een rouwproces alleen doorlopen is zwaar. Daarom bieden we je aan om dit samen met ons en lotgenoten aan te gaan. Dit doen we door je ruimte te geven voor al je gevoelens zoals verdriet boosheid maar ook voor plezierige herinneringen. Door jou je verhaal te laten vertellen en naar andere te luisteren. Door samen te praten maar ook samen te wandelen, beeldhouwen, schilderen of muziek te luisteren. En zo je op weg te helpen naar dat  andere leven. Het leven van jou. 
We hebben 4 x tweedaagse bijeenkomsten van vrijdag 17.00 uur tot zaterdag 17.00 uur. Dus een avond en een hele dag.

Steeds opgebouwd in een tweedaags arrangement met een eigen thema. De groepssamenstelling kan dus per keer wisselen.
De kosten zijn per tweedaagse €175,- incl. avondmaaltijd op vrijdag
Lunch kost €7,50
Overnachting in onze B&B kost €29,- incl. ontbijt 

tel :Mariëtte 0617996897  
email:  info@strijhoeve.nl  
tel Mia 0611092800      
http://www.coaching-supervisie.com/

HALT

HALT- staat voor
Halt houden en tot rust komen
Aandacht voor jezelf en wat je bezig houdt
Leren van je valkuilen en kansen zien
Terugkeer naar werk

HALT is een programma voor mensen met burnout klachten en het bestaat uit 4x twee daagse bijeenkomsten en een terugkomdag.
De inhoud van deze bijeenkomsten worden zowel in tijd als in inhoud afgestemd met de deelnemers. Er is de mogelijkheid voor een overnachting in onze Bed&Breakfast.

Tijdens deze dagen is er aandacht voor herstel, rust en (eigen) natuur, aandacht voor de oorzaken  van de ervaren klachten, aandacht voor kwaliteiten en valkuilen, aandacht voor nieuwe inzichten en uitwerking.
Dit programma is het meest geschikt voor mensen die burnout klachten ervaren en dreigen ziek te worden en voor mensen die burnout hebben, maar waar hertstel al aanwezig is. Het is individueel gericht in kleine groepjes van 2-4 mensen. 

We werken op vaste dagen op vrijdag en zaterdag. Mensen kunnen individueel insteken en er is voldoende aandacht voor het eigen proces. Toch kom je ook andere deelnemers tegen, omdat leren van elkaar zeer waardevol is.De groepsgrootte  bedraagt maximaal 4 personen.

Kosten: 
Totale programma ( 8 bijeenkomsten) incl. koffie,thee, lunch  € 700,-   excl. overnachting
Tweedaags arrangement kost €175,-, excl. overnachting en lunch
Overnachting B&B kost €29,- p.p. per nacht incl. ontbijt            
Lunch kun je voor € 7,50  krijgen

Wilt u nog meer informatie? Dan kun je via contact-knop met ons contact opnemen of telefonisch 0617996897