Strijhoeve

Logeren Op De Boerderij

BED&BREAKFAST 

We heten je van harte welkom op onze boerderij en zullen ons uiterste best doen om het jou naar de zin de te maken.

Zoek je rust of vind je het fijn om te wandelen, fietsten of paard te rijden , dan is logeren op onze boerderij heel geschikt.

Vanaf september 2016 is er op onze boerderij de mogelijkheid om te overnachten in onze B&B. We hebben 4 een of twee persoonskamers en plaats voor maximaal 5-6 personen.

De kamers zijn eenvoudig, maar ruim en comfortabel. En je kunt gebruik maken van een volledig ingerichte keuken en badkamer. Er is een gezellige relax-ruimte ingericht. De grote woonkeuken heeft openslaande deuren naar het terras. 
Er is wifi en ook snel internet via glasvezel. Dus wordt onze b&b ook geschikt om in een rustige omgeving te kunnen werken.

En s'ochtends staat er voor jou een heerlijk ontbijt klaar. De keuken is volledig ingericht om s'avonds voor jezelf te koken. Voor wandelaars kan ik een warme maaltijd verzorgen voor €10,- pp

Een overnachting incl. ontbijt kost  €29,- pppn incl. toeristenbelasting en ontbijt. 

Een stal+ ruif hooi voor je paard  kost €25,- per paard per nacht.

Extra's :

Je kunt op aanvraag beeldhouwen, paardrijden en fotografie workshops volgen. Zie hiervoor bij Ontspanning.Je logeert in een prachtig natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen, paardrijden en fietsen. Binnen een straal van 5 km. vind je kleine gezellige dorpen met restaurantjes, supermarkt en rommelmarkt en ook nog twee natuurbaden. . Evenementen in de buurt: carnaval, Galderse feesten, Boerendag Rijsbergen, Breda live, Breda Barst, 8 van Chaam, Jazz Festival Breda,Antilliaanse feesten Hoogstraten, Efteling, Beekse Bergen en nog veel meer. De Strijhoeve ligt in Strijbeek op 8km. van het centrum van Breda en is gelegen aan de grens met Belgie en 45 km. van Antwerpen.

adres: Strijbeekseweg 61 , 4856AA te Strijbeek

Je kunt ons ook vinden op: 
http://www.bed-en-breakfast.nl/

http://www.airb&b.nl/                                       
http://www.toerismealphen-chaam.nl/     
https://maps.google.com/