Strijhoeve

Activiteiten

Helaas gaat het ponykamp dit jaar niet door!

PAARD EN PONYKAMP van vorige jaren  

Elk jaar organiseren we aan het einde van de zomer schoolvakantie een kamp op de Strijhoeve.

Drie dagen paardrijden en verzorging, thema activiteiten , lol maken en leuke afsluiting voor deelnemers en ouders.Leeftijd vanaf 6 jaar, voor beginners en gevorderden. Kosten €130,- p.p. Voor broer of zus €100,- p.p. 

Onze Strijhoeve ruiters krijgen €10,- korting. Dit geldt ook voor nieuwe aanmeldingen voor een leskaart voor 15 augustus.

PAARD EN PONYKAMP          
15,16,17  Augustus 2019

Hallo paardenvrienden en vriendinnen,

De Strijhoeve gaat voor het tiende jaar een pony/paardenkamp organiseren. Het kamp is voor ervaren ruiters maar ook voor ruiters die nog nooit op paard gezeten hebben. Dit jaar is ons kamp op 15 tot en met 17 Augustus. Onze paarden Vilenty, Red me,  Jack , Moya, Mallony en onze nieuwe aanwinst Mila  zijn er weer klaar voor om samen met jullie er een paar leuke dagen van te maken.

We hebben ook weer een thema gekozen: “de Geheime Schat"

Je kunt je opgeven via de website bij -contact -of je kunt ook Franka bellen of sms-je sturen op 0620758830.Onze paarden rusten nu goed uit om op 15 augustus met een avontuurlijk paardenkamp mee te kunnen doen. De paarden zijn razend benieuwd wie er dit jaar met hen drie dagen lang weer een leuk en spannend avontuur zullen beleven.

”Tot ziens op onze boerderij”