De omgeving

Een natuurrijke omgeving

De Strijhoeve ligt op een historisch kruispunt van wegen aan de grens met België in Strijbeek, op ongeveer 5 km onder Breda en vanaf de A58 en A16. De Strijbeek vormt de grens. Er is in het verleden veel gevochten, maar ook weer vrede gevonden. Een kapel naast de boerderij is daar symbool van. Je vindt er bossen, vennen en weilanden. Vele vogels vinden er hun broedplaats en de natuur biedt elk seizoen prachtige vergezichten.

Een B&B op een unieke locatie

Tijdens je verblijf kun je op aanvraag, bij reservering, beeldhouwen, paardrijden en fotografie workshops volgen. Of geniet van een heerlijke massage. Kijk eens onder het kopje activiteiten. Je logeert in een prachtig natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen, paardrijden en fietsen. Binnen een straal van 5 km vind je kleine gezellige dorpen en Breda met restaurantjes, supermarkt en rommelmarkt en ook nog twee natuurbaden.

Evenementen in de buurt: carnaval, Galderse feesten, Boerendag Rijsbergen, Breda live, Breda Barst, 8 van Chaam, Jazz Festival Breda, Antilliaanse feesten Hoogstraten, Efteling, Beekse Bergen en nog veel meer. De Strijhoeve ligt in Strijbeek op 10 km van het centrum van Breda en is gelegen aan de grens met België en 45 km van Antwerpen.

De Strijhoeve in beeld