Onze Bed & Breakfast

Over onze B&B

De kamers zijn eenvoudig, maar ruim en comfortabel. En je kunt gebruik maken van een volledig ingerichte keuken en badkamer. Er is een gezellige relax-ruimte ingericht. De grote woonkeuken heeft openslaande deuren naar het terras.
Er is wifi en ook snel internet via glasvezel. Dus wordt onze B&B ook geschikt om in een rustige omgeving te kunnen werken.

En ‘s ochtends staat er voor jou een heerlijk ontbijt klaar. De keuken is volledig ingericht om ’s avonds voor jezelf te koken. Voor wandelaars kan ik in overleg een boodschap doen of een warme maaltijd verzorgen voor € 10,- p.p..

Er zijn geen winkels op Strijbeek. Dichtstbijzijnde winkels kun je vinden in Chaam of Ulvenhout of Meerle (België)

Een overnachting incl. ontbijt kost  € 32,- p.p.p.n. incl. toeristenbelasting en ontbijt. De betaling is vooraf of bij aankomst.

Annuleren kan gratis tot een dag voor de aankomstdag voor 10.00 uur s, ochtends. Daarna breng ik de eerste dag in rekening.

Een stal+ ruif hooi voor je paard kost € 25,- per paard per nacht.

Een overnachting voor de hond is € 5,- per nacht.

Het is ook mogelijk de hele B&B af te huren voor € 110,- per nacht excl. ontbijt, incl. toeristenbelasting. Eenmalig wordt € 25,- schoonmaakkosten in rekening gebracht.

De annuleringsvoorwaarden voor alle overnachtingen zijn hetzelfde.